Så var 2011 här

Nu ska man vänja sig vid att skriva 2011. Det är alltid lite inkörstid så här i börja innan man får in det rätta året i "fingrarna". Vi hade en trevlig nyårsafton hos Marie och Pelle med massor av god mat och dricka. De andra drack iallafall gott. Jag körde ju som vanligt och drack bara ett halvt glas vin till maten.

Meya fyllde 5 år på nyårsafton och firar som vanligt stort med fyrverkerier och champagne. Tur att de inte är rädda för raketer för då hade hennes födelsedag varit årets sämsta dag. De har inga problem med att vara ute när det far raketer och smällare runt omkring.

Hästarna fick lite annan prdning än normalt på nyårkvällen. De fick det mesta av maten vid insläppsdags och resten kl.03 på natten. Här hade de förmodligen inte ens hört några raketer på avstånd då det inte bor någon så nära.

Idag har jag varit ute i ganska många timmar och fixat i stall och gjort fint hos hönsen. Micke har kört snö med traktorn och så tog vi bort grindarna hos fölen och plogade bort en massa snö och is i deras passage till hagen och innanför grinden så den går att stänga.
Det var uppspelta och sprang som idioter och skuttade hej vilt. Jag lagade deras staket med fara för livet för det var ben överallt, både högt och lågt. De är så himla fina alla tre, välutvecklade, blanka och i bra hull (lite småfeta) och så är de glada, pigga och rör sig bra. Zoda har en galopp som inte går av för hackor..

Joplin, söt som få!


Zoda och Windy


Windy

Micke fotade Justin lite igår, eller alla i den hagen, men han var den som fastnade på flest bilder..






Nu ska jag fixa en potatisgratäng och så ska vi äta upp det rökta vildsvinsköttet vi fick till jul.

Kommentarer
Postat av: Ingela

Oh så söt Joplin är! Hon är en storfavorit!

God fortsättning

2011-01-05 @ 00:04:50
URL: http://ostanvindens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0