Gör väl ett försök till då

Bilden på Zolero blev ju ändå OK, så jag provar lite till...
 
För övrigt håller jag på att ta BE-körkort, vilket kommer ca 24 år för sent. Jag borde ha gjort det direkt efter att jag tog det vanliga körkortet. Men nu är jag på gång och har varit på teorikurs, övat backprovet och säkerhetskontrollen. Det som oroar mig mest är själva uppkörningen. Inte backmoment mm för det kan jag, men köra i stadstrafik på ett sätt som är godkänt. Man lägger sig till med lite olika saker med tiden och det där med Eco-driving är ju nytt. Jag ska ringa och boka teoriprov imorgon så jag får lite mer press på mig. Jag har faktiskt läst en del och ska göra något teoriprov på nätet ikväll och se hur dålig jag är :).
 
Med hästarna är det bra, men jag avskyr att ha halm som strömedel så här års när det är fuktigt och äckligt. Det luktar illa och jag är sugen på att köpa hem spån igen.
Fölen och de andra som skulle, är vaccinerade och så lyssnade Thorild på Rainmans hjärta och lungor för att se att "maskineriet" lät OK. Det gjorde det och han kan flytta när som helst. Igår fick han även fossingarna fixade och var en duktig pojke. Han är en sådan liten goding, eller en ganska stor och välväxt goding om man ska vara petig. Han är riktigt fin just nu och man kan se att det kommer att bli en tjusig häst!
Det går åt mycket mat både ute och inne. Vi fyller på hela tiden känns det som. Jag ska åka och hämta havre någon dag. Ensilaget är så bra att de knappast behöver något mer, men det behöver ligga ngt gott i krubban när de kommer in och så äter de lättare upp sina mineraler om de får ngt gott till. Jag kommer nog att köpa hem ngt färdigfoder också för att komplettera lite för föl/1-åringar och sedan för Jakline som är "havande".
 
Jag lämnade Windy hos Nina förra veckan och tydligen hade hon inte alls varit på humör de första dagarna. Hon hade slitit sig i ridhuset och varit arg. Sedan hade hon varit duktig på löshoppningen i helgen (hon har aldrig sett en bom innan) och igår hade Nina suttit på henne i skritt. Hon hade tyckt att både sadel och människa på ryggen var helt OK. Nina tyckte att hon travade fint också.
 
Jakline
 
Zuprema
 
Rainman vill hjälpa mig att laga staketet.
 
Jodies vårtiga näsa. Pojkarna hade sina i våras och nu fick Jodie.
 
Tjocka Jackie
 
Jakline
 
Jakline
 
Rainman och Raindrop XX
 
Rainman
 
Zoda
 
Windy
 
Zolero och Jacuzzi
Jacuzzi
 
Buspojkar!
 
 

Bilder

Jag ligger efter med bilder. Sist jag la in bilder blev de konstiga, men jag testar igen:
 
NEJ, det går inte. De har gjort om det så jag måste nog hitta en annan blogg om jag nu ska ha en blogg. TRÖTTSAMT!
 
 
 
 

RSS 2.0