Första snön!

Idag har det varit ett jäkla skitväder. Det började regna någongång inatt och sedan övergick det till snö på morgonen. Hästarna fick äta frukost inne och accepterade det trots att det inte hör till vanligheterna. De hörde väl hur det smattrade på taken och begrep att det var skönare inne. I vanliga fall brukar de ha väldigt bråttom ut och bara dra omkring på maten om de inte får det ute. Jag tog ut dem vid 9-tiden och då var det vitt ute. Fölen var som tjuren Ferdinand när han ska in på arenan, men bara de vågade ta klivet ut i det vita så upptäckte de att det var väldigt roligt. T o m Zinnia var busig och sprang en del med sina pojkar. Tyvärr blev forona lite mörka och med snöprickar på, men man kan se hur kul de har.
I stohagen hade alla hästar täcke, t o m lilla Jodie. De var ute mellan 9-16 och var relativt torra under sina täcken. Det var bara lite vid manken som var fuktigt. Även Zoda och Windy hade skoj i snön, men de höll till flera hundra meter ner i hagen och jag orkade inte gå dit och fota.



Jacuzzi och Janeiro upplever sin första snö. Tjohej!


Zolero o Zinnia


Janeiro och Jacuzzi


Jacuzzi och Janeiro


Jacuzzi och Zolero


Janeiro


Jacuzzi och Janeiro


Zolero och Jacuzzi



Familjen

Idag har vi fått vår nya braskamin färdig och premiäreldar. Just nu är det 28,5 grader i köket eftersom även vedspisen är tänd. Vi firade med en dyr flaska champagne som jag vann i en säljtävling för ett par år sedan och som det inte blivit av att vi druckit. Den var väldigt god!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0