Regnet vräker ner

Det regnar som fan just nu. Stona med föl har hunnit vara ute i ca 2 timmar medan de var uppehåll eller lättare regn. De fick gå i stora hagen för det är så lerigt i de andra och det uppskattades av både stora och små. Dels är det stort och nytt och så är det lite grönare där. Nu är de inne och vilar så hoppas vi på lite mer uppehåll senare så de kan få gå ut igen.
Lilla Windy ser pigg ut, men är fortfarande ganska vek i kotorna. Hon har ju inte fått röra sig så mkt som man önskar. Magen verkar OK idag, men när det är så här blött kan man väl ge sig på att det blir löst igen. Jag fortsätter med Diarsanyl ngn dag till.
Emmelie, stammen på Windy är Ludwigs Champion-Sit This One Out XX, vilket borde bli en fin hopphäst alt dubbelbegåvning. Mamma Raindrop XX har gått 140 hoppning, men har en mkt bra exteriör och även gångarter för att vara ett rent fullblod.
Nu funderar jag på att åka och köpa lite mjöl mm och sedan baka bullar och även städa lite inomhus. Bäst att passa på när det är skitväder!

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej! Har nu "läst ifatt" flera av din inlägg... Oj vilken pers för dej! Men vad skönt det måste kännas nu,att det verkligen var värt den jobbiga natten i bil till Strömsholm! Hoppas att hon piggar på sig nu.Det är riktigt fina bilder du lägger ut.Vi är nyfikna och kommer gärna förbi snart och tittar. Ja fy vilket tråk-väder nu när man är långledig.Vi har röjt i barnens rum.

Ha det gott!

Kram Mia med fam.

2010-05-13 @ 20:59:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0