Tack mamma!

Sönerna har flyttat in i en mysig lägenhet på Järnvägsgatan i Viken. De trivdes inte ngt vidare i Norrköping och tränar så pass mycket att det passar bättre att bo i Viken. Nu är det mesta på plats utom gardiner, lampor och tavlor.
Vi får ta det efter resan.
De har bott hos sin mormor en hel del sedan vi flyttade och det är väldigt tacksamt. Nu får de försöka sköta lite mer själva vad det gäller mat och tvätt. Samme är duktig på sådant, men Lillis måste lära sig. Jag hoppas att de bjuder mormor på inflyttningsfest!

Jag fick ett rejält bidrag till reskassan av min kära mor, både i julklapp och födelsedagspresent. Tack så hemskt mycket!!! Det lär säkert gå åt en hel del pengar där och det mesta äter man väl upp. Det ska bli kanonskönt att komma bort ett tag. Hoppas bara att man kan koppla av och att allt fungerar här hemma med djuren.
Mamma är tuff som ska sköta allt på egen hand. Jonas kan rycka in om det blir problem och han vet ju iallafall vilka hästar som är vilka.

Nu ska jag åka tillbaka till jobbet efter att ha varit hemma en sväng och andats lite frisk lantluft.

Kommentarer
Postat av: Milla

Visst ja, lilla gumman fyller ju tant :))! Ha det så underbart i värmen, vi är inte ett dugg avundsjuka...

Såg du att stofamilj F2 var rankad som nr 2 i världen i dec månad, inte illa!!!

2010-01-05 @ 14:56:06
URL: http://www.vibygard.se
Postat av: Mia

Vilka fina vinterbilder! Grattis till Meya! Ja ni får ha det så skönt -och vi får väl säga grattis iförskott,eller? Kram Mia m familj!

2010-01-05 @ 21:22:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0