Blött och jävligt lerigt

Det är blött överallt och börjar bli lerigt i hagarna. Vi har väl inte speciellt lerigt om man jämför med många andra ställen, men 8 hästar trampar omkring en del och med allt jäkla regnande blir resultatet LERA.
Hästarna står inne på natten och fölen ligger väldigt mycket. Jag tittar på dem i monitorn och nyss låg Jarrah med både Bruce och Justin framför sig. Det är lite gulligt att de tar hand om varandras barn.

Micke hade en incident med Jackie i spiltan igår. Hon hade troligen försökt att vända sig, men fastnat så hon stod typ bakochfram med huvudet ner mellan benen. Han fick skära loss henne, men sedan stod hon lugnt och det gör hon idag också, med lite kortare grimskaft.

Vi har dessutom en extrahund här över helgen. Troja, som är ganska lurvig i jämförelse med mina små änglar.

Tomas är en riktig bråkstake. han kan hålla igång med hundarna så de nästan blir rädda för honom. Han ger sig även på Zlatan, som inte gillar det. Han blir arg och fräser ifrån och då kommer Meya rännandes och ska försvara den lilla. Modersinstinkterna har vaknat trots att han är så bråkig och av fel färg...

Vi har gjort lite på stallet idag, men hann inte så långt för först regnade det och sedan var vi tvungna att fixa staketstolparna som hade gått av. Det var inte älgar, för det finns inga älgar här. Troligen var det ngn häst som hade fastnat och dragit med sig allt i panik, men jag kan inte se vem som är skyldig för ingen har en enda skråma.
Om det inte regnar imorgon ska vi fortsätta då. Pappa kommer och gör lite tålamodsprövande pilljobb som inte Micke kan handskas med och vi fortsätter med överväggar och fönster.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0