Härliga dagar i skärgården

Torsdag till fredag har vi varit och hälsat på Copa och Marie på deras lilla ö precis utanför L:a Kalvö. Vi hade verkligen tur med vädret och fick två superhärliga dagar på klipporna. Meya och Minna var med och kompade bra ihop med Siri och Copas mammas hund Snoopy. Eftersom vi sov på ett loft så kunde inte Meya sova vid mina fötter utan fick sova på en soffa och det tyckte de var konstigt. Hemma får man inte vara i soffan och här fick man... Varje gång jag kikade ner på dem så låg de och stirrade upp på mig.
Utsikten från altanen:




Grabbarna var hemma och skötte djuren så vi kunde koppla av. Tack!
Lillis är kvar här medan de andra försvann iväg igår. Han ska skjutsas till Viken snart så att han kan hänga med och titta på junirolagets match i Tallboda. Han får inte spela eftersom han varit sjuk och äter penicillin. Det var väl inte halsfluss, men ngn slags infektion visade proverna på.

Imorse trodde jag att räven var och snöt min gula orpingtontupp. Det var ett jäkla kacklande och så låg det gula fjädrar vid grinden till hästhagen. Jag var sur i en halvtimme, men när jag satt ute och drack kaffe hörde jag ngn spatsera förbi och där var han. Lite tufsig, men i högsta grad levande. Troligen hade han fått en omgång av den äldre tuppen. Om det blir stridigheter dem emellan så lever den äldre tuppen farligt. Jag ska tala om det för honom så han får chansen att påverka sin framtid. Snäll eller frysboxen är alternativen som gäller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0