Midsommar på sjön

Nu är vi hemkomna från midsommarfirande på Harstena. Vi åkte ut i torsdags och hela norra viken på Harstena var full av motorbåtar. Det brukar vara mest segelbåtar så det var en ovanlig syn och det var inga dåliga båtar... Vår såg ut som en jolle bredvid. Nja, nästan iallafall.
Vi hade naturligtvis inte med allt som ska vara i båten. En hel del låg kvar i källaren. Däremot hade vi med Minna och Meya och det gick bra trots att Minna aldrig åkt båt och var så rädd att hon skakade så fort hon skulle röra sig först. Men när hon förstod hur hon skulle göra och fick göra det utan att vi försökte skynda på henne, så gick det bra. De har sovit som klubbade sälar sedan vi kom hem, så det har nog tagit på dem, sjölivet.
Det regnade med jämna mellanrum både på midsommarafton och igår, lagom så att allt höll sig lite lagom fuktigt. En helt vanlig midsommarhelg alltså.

I eftermiddag har vi varit i Västra Husby på match. P16 vann med 6-0 och Samme gjorde 1 av målen.

Samme och Lillis har varit ensamma hemma när vi har varit borta och det har gått bra. Eller, Samme har rakat av sig håret medan vi var borta. Ska försöka sätta in en bild på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0