Diggiloo

Igår var vi på Diggiloo i Vadstena med Agria-gänget. Vi samlades hos Sissi först och åt lite sill och potatis. Det var jättetrevligt och vi kom inte hem förrän kl.03. Micke körde för ovanlighetens skull... Han tycker att det är onödigt eftersom jag inte dricker tillräckligt mkt så det går tydligen på kvantitet vem som ska köra...
Diggilookonserten var bra! Bäst var stå-uppkomikern Thomas Pettersson. Måns var rätt hyfsad också... Iallafall att se på. Annars var alla duktiga och de körde nästan bara bra låtar. Miljön är det ju inte heller ngt fel på. Det kom ett riktigt skyfall på eftermiddagen, men under kvällen var det klarblå himmel.



Innan vi stack så klippte jag klorna på hundarna.


Lillis hade varit och lekt med sin kusin Oliwer idag. Oliwer gillar sina stora kusiner och idag hade han dessuto fått åka moppe!


Kommentarer
Postat av: Mia

Va kul! Vi är inne och tittar på din sida nu,och ser två fina bilder på våra barn! En nybliven stolt storebror och en liten prinsessa! Vi har annars här en lugn kväll med spegelblnkt vatten utanför. Och en dötrött hund under bordet,han har lekt med grannhunden Wilma.(Jakt-labb).

Ses!

2008-07-12 @ 22:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0