Skola = ordning på tider

Denna vecka har ungarna börjat skolan. Jag tycker att det är skönt så att de får vända dygnet tillrätta igen. Det har varit många låååånga sovmorgnar efter långa LAN-nätter eller bara ha varit ute långt in på natten. De har gått upp lagom när vi har ätit sen lunch! Det går ju bra när man har semester, men när man själv behöver sova för att man ska upp och jobba är det jobbigt att bli störd av mopeder som kommer hem, dörrar som öppnas och stängs, kylskåp som länsas mm mm. Tonåringar kan inte smyga eller viska! Det bara går inte.

Meya undar nog när Minna egentligen ska åka hem igen, för hon börjar bli en pina för henne. De leker och har roligt, men den lilla är verkligen intensiv och riktar den mesta intensiteten mot Meya som är så snäll och sällan säger ifrån. Men hon är omåttligt söt det lilla lakritstrollet! Idag hade hon läst en av mina Ridsport medan jag var och handlade, man kan väl säga att den var helt "utläst" samt att jag trodde inte att hon kunde bära iväg den tunga keramikvattenskålen, men det kunde hon minsann, så det var blött i hela köket. Bus! De har stora vattenskålar ute och är ju ute mesta tiden.
Minna verkar ha fattat att man inte får gå utom synhåll från altanen, så hon håller sig där. Trädgården är full av leksaker och de jagar varandra med ngt i högsta hugg. Hon har även grävt några småsmå hål.

Inatt har det åskat rejält. Jösses vilka smällar! Det var så mkt blixtar att himlen blinkade som ett fyrverkeri, Det slog ner här i närheten och grannarna hade sett ett eldklot. Deras modem hade gått sönder, men vi hade tur. Datorn hade vi dragit ur, men inte modemet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0